Identity for a private hip replacement clinic in the centre of London

Our idea was to make the company image and the environment of the clinic as friendly and uplifting as possible for the patient. As the clinic is on the top floor of the Devonshire Hospital we decided to use images of skies, which also have similar visual qualities to the many X-rays used to monitor each patient.

Credits: Simon and Lars in collaboration with Angus Pond Architects

--------------------------------------------------------------------------

Identidad para una clínica privada de reemplazo de caderas en el centro de Londres

Nuestra idea era hacer la imagen de la compañía y el ambiente de la clínica de la forma más amistosa y cercana que fuera posible para el paciente. Como la clínica está en el último piso del hospital de Devonshire, decidimos utilizar distintas imágenes del cielo, que también tiene calidades visuales similares a las muchas radiografías usadas para supervisar a cada paciente.

Créditos: Simon y Lars en colaboración con Angus Pond Architects

tinted glass to contain privacy View through glass door Lettering on door To expose logotype